Kotisivuja on päivitetty ja lisätty yksi koira, Bea, omaan laumaan. Sijoituskoiramme ovat saaneet myös kaivattua tiimintäydennystä, kun RR Next Level ja RR Next Breeze jäävät tulevaisuuden toivoiksemme.

Elämme parasta aikaa pentujen kanssa nyt, kun ikää on viisi viikkoa. Menoa ja meininkiä riittää! Kaikille pennuille on todella hyvät kodit tiedossa ja jokaista tullaan varmasti näkemään harrastusten parissa! 2020- kasvattisivulle on lisätty valokuvat ja viralliset nimet pennuista.

Yada, RR Phantom Lady, on käynyt ensimmäistä kertaa elämässään viikonloppuhoidossa. Yada on sopeutunut hyvin ja ollut oma kultainen itsensä, vaikka onkin ollut "isolla kirkolla" ilman omia ihmisiä ja koiria. Mukavaa, kun Yada on niin sopeutuvainen ja tasapainoinen nuori narttu! Yada on valloittanut muutkin, jotka ovat olleet meillä pentuja katsomassa.

Yada käy ensi keväänä luustokuvissa, sitten osaamme paremmin vastata kysymykseen, että milloin Yada saa mahdollisesti pennut. Ennen kolmen vuoden ikää se ei missään tapauksessa saa pentuja, vaikka selkätulos olisi toivotunlainen.

10/2020

Yada tapasi viikonloppulomallaan siskonsa Phoeben
Yada tapasi viikonloppulomallaan siskonsa Phoeben