10/2019

Sansa kävi sydänultrassa 29.10.2019! 

Sydämen ultraäänitutkimuksessa kaikki oli priimaa! Nyt Sansa on saavuttanut ne terveystulokset, joita jalostusnartuillamme tulee olla. Sen lisäksi, että Sansa on laajasti terveystarkastettu täysin terveeksi, on sillä erinomainen juoksupää radalla. Pentue on suunnitteilla aikaisintaan loppuvuodesta 2020. Yhdistelmä on täysin juoksulinjainen.Aika muistella mennyttä kisakautta

Dion sai viime keväänä ykköskoirana paikan Suomi Cup -kisaan ja silloin teimme päätöksen tulevan pentueprojektin takia, ettei Dion osallistu kisaan. Emme haluneet ottaa turhia riskejä mahdollisista loukkaantumisista.

Dion osallistui yhteen maastokisaan menneellä kaudella, eli derbyihin, sillä onhan se ainutkertainen kisa koiran elinaikana. Derbyt Dion voitti ja sai koko kisasta päivän parhaat pisteet jo toistamiseen. Erittäin hienoa ja tasaista menoa Dionilta!

Sansan kohokohta ratakisoista oli Juoksukuninkuus pronssi! Huikea suoritus kaksi vuotiaalta koiralta 480 metrin matkalta.

Tämän vuoden kohokohtiin kuuluu myös ehdottomasti ensimmäisen, kauan odotetun pentueen syntyminen! Pennut muuttavat jo tällä viikolla omiin koteihinsa. Pentuarki on ollut seitsemän pennun kanssa ihanaa, kaikesta siivoamisesta huolimatta. Pentujen kehitystä on ollut antoisaa seurata. Onnea uusille tuleville omistajille pentujen kanssa!

Tässä on Yada!


Yada, Running Raiders Phantom Lady, jää meidän perheeseemme. Aika näyttää mitä tästä tytöstä kasvaa. Vuoden ikäisenä Yada menee luustokuviin ja kilpailemaan se pääsee vuonna 2021.