9/2021

Kasvatit ovat käyneet näyttelyissä, maastoissa ja radalla, kiitos aktiivisille omistajille! 

Pablo (RR Ghost Rider) saavutti kesän aikana W-H ry:n maastomestaruudessa pronssia ja SVKL:n SMM-kisoissa jäi pisteen päähän voitosta, eli oli sijalla 2.  Onnea!

Sita (RR Silver Sable) on aloittanut myös maastoissa ja oli W-H ry:n maastomestaruudessa yk-narttujen pronssilla! Onnea!

Jaco (RR Nick Fury) on saavuttanut Tanskan käyttövalion arvon maastoista!

Yada (RR Phantom Lady) kävi Vöyrillä maastokokeissa ja voitti toistamiseen, ollen samalla kaikista whippeteistä paras. Yada kevensi aivan hitusen toista etustaan jäähdytellessäni sitä finaalin jälkeen. Keventäminen näkyi äärimmäisen hitaassa käynnissä ja vain muutaman kerran. Vein Yadan eläinlääkärin tarkistukseen jossa eläinlääkäri huomasi saman hyvin hitaassa käynnissä. Ravi oli puhdasta, samoin reipas käynti. Varpaat ja ranteet kunnossa. Eläinlääkäri kirjoitti kaavakkeeseen, että "loukkaantunut finaalissa", ja sanoi samalla, ettei tuollaista edes näkisi jos käy normaalisti koiria läpi kisan yhteydessä. 

Vöyrin maastojen jälkeen oli seuraavana päivänä koiranäyttely Harjavallassa ja koska Yada oli kunnossa, niin osallistuimme näyttelyyn. Yadan liikkeissä ei ollut siis mitään normaalista poikkeavaa joten mentiin kehään ja Yada sai laatuarvosanan erinomainen.


Näyttelyissä on käynyt sijoitusnarttumme Stella (RR Next Level) ja Hemi (RR Next Legend). Molemmat saivat laatuarvosanan EH. Toinen sihoitusnarttumme,Nasta (RR Next Breeze), sai EH:n whippetien erikoisnäyttelystä.

Olemme purkaneet sijoitusnarttumme Erkiman's Fire & Ice sijoitussopimuksen, koira on nyt haltijan ikioma. Emme olleet vakuuttuneita koiran käyttöominaisuuksista, perusluonne on onneksi oikein hyvä!

Jonkin verran on tullut kyselyitä RR Dark Phoenix "Phoebe'ä" koskien. Phoebe on muuttanut omistajansa kanssa Helsingin ydinkeskustaan ja oman auton lähdettyä, Phoebe on matkustanut julkisilla kulkuneuvoilla. Phoebe on stressanut julkisilla matkustamisesta ja nyt stressitila on eskaloitunut sellaiseksi, että koiraa ahdistaa bussipysäkit lenkillä. Phoebe viettää välillä aikaa Espoossa ja siellä on paljon rennompi ja enemmän oma itsensä, vaikka on hieman epäileväinen ohittaessa bussipysäkkejä. 
Phoeben kuudella sisaruksella ei ole tälläisiä pelkotiloja eikä äänipelkoja. Paljon tsemppiä omistajalle Phoeben siedättämiseen julkisia kulkuneuvoja kohtaan, olemme tukena!

Mukavaa syksyn jatkoa!

Kuva: Sakari Lampola. Yada Vöyrillä.
Kuva: Sakari Lampola. Yada Vöyrillä.