7/2021

Kesää eletään ja RR-koiria on nähty radalla, näyttelyissä ja harvakseltaan maastoissa. Maastokokeita on kuitenkin luvassa tälle vuodelle! 

Aloitetaan ratakisojen kuulumisilla! "Redi" ja "Yada" (RR Judge Dredd & RR Phantom Lady) on juossut kaksi ratakisaa ja molemmissa alle kv-ajan! Redi juoksi Tampereella ylivoimaiseen lähtövoittoon ajalla 23,86sek. 

RR Dark Phoenix on juossut radalla hyväksytyn soolokokeen ja alle kv-ajan taittui 280m. 

Nuori RR Next Surprise vaikuttaa nopeutensa puolesta oikein vauhdikkaalle juniorille, sillä se hipoo treeneissä jo kv-aikaa. Huikeaa menoa kaikilta!

Redi punaisella manttelilla juoksemassa lähtövoittoon
Redi punaisella manttelilla juoksemassa lähtövoittoon

RR Ghost Rider "Pablo" on juossut ensimmäisen maastokokeensa, mutta valitettavasti kaatosade ja märkä pelto aiheutti alkuerissä kaksi kaatumista. Onneksi Pablo ei loukkaantunut. Finaalijuoksussa Pablo suoriutui todella hyvin ja hyvillä pisteillä, mutta alkuerän kaatumisten takia kokonaispisteet jäivät 434 pisteeseen (ae 202, fin 232). 

Pablo maastokokeissa
Pablo maastokokeissa

RR Nick Fury "Jaco" on voittanut Tanskan kansalliset maastokisat ja sai ensimmäisen maastosertinsä, 1/14!

Jaco matkalla voittoon
Jaco matkalla voittoon

Vinttikoirien erikoisnäyttelyssä ollaan oltu seuraavalla kokoonpanolla:
RR Silver Sable
RR Phantom Lady
RR Next Surprise
RR Next Breeze
RR Next Story
Kaikki saivat laatuarvosanat erittäin hyvä! Hienosti sekalinjaisilta whippeteiltä.

Matkustimme ohikulkumatkalla Lieksan näyttelyyn Yadan ja Bean kanssa (RR Phantom Lady & RR Next Story). Bea sai toisen EH:n ja Yada ensimmäisen ERI:n! Yadan arvostelu oli oikein hyvä, ja mieltä lämmitti tuomarin sanat Yadan hyvästä luonteesta. Arvosteluun oli kirjoitettu maininta hyvä käytös.

RR Next Surprise
RR Next Surprise